Inloggen
Winkelmandje
-

Onze projectie experts helpen jou graag!

Geopend maandag 13:00-18:00, dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00
030 - 2290080 03 369 43 64

Privacy Verklaring

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. TheNextShop Group BV acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.


Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • jou eerst expliciet toestemming vragen om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.


TheNextShop Group BV is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel Projectieschermen.com, Beamerwebwinkel.com, Beamerbeugels.com, Wijnkastenshop.com. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen. Als jij vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met TheNextShop Group BV.

Privacy verklaring

Afhandelen bestelling

Wanneer jij bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen jouw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over jouw betaling van jouw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, geboortedatum en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met jou sluiten. Wij bewaren deze informatie tot jouw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekking bestelinformatie aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Jouw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet jij je eerst registreren. Jij moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop jij kan inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres, naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer en geboortedatum. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met jou sluiten. Wij bewaren deze informatie tot jij het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat jij dit niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij jou kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. Je kan via jouw account informatie aanpassen wanneer jij dat wilt.

Verstrekking accountinformatie aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Contactformulier & nieuwsbrief

Via het contactformulier kan jij ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij jouw telefoonnummer en e-mailadres. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat jij tevreden bent met onze reactie.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Jouw e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat jij het abonnement opzegt. Daarnaast bevat iedere nieuwsbrief een link waarmee jij je kan afmelden.


Verstrekking contactformulier informatie aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij, na jouw toestemming, per e-mail en via social media.

Jij kan op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Daarnaast kan je ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via jouw account kan je dit ook doorgeven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat jij van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Als jij vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kan je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie jij bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als jij vindt dat wij jou niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Contactgegevens
TheNextShop Group BV
Edisonweg, 21C
3404LB IJsselstein
contact@thenextshop.nl
0302290080

De grootste projectiescherm (web)winkel van Nederland & België!

Projectiescherm kopen? Wij zijn dé beamerscherm specialist van Nederland & België! Bij ons vind jij mobiele, handbediende, frame én elektrische HD en 4K projectiescherm in alle formaten. Kom langs in onze projectieschermen showroom bij de A2 Utrecht.
-

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210418 03:04:34 PC20False0FalseTrue22002